Nieuwe gebruiker aanmaken

Updated by Marleen

In deze handleidingen leggen we je uit hoe je een nieuwe gebruiker aanmaakt in GoedGepickt. Elke gebruiker dient een eigen account te hebben in GoedGepickt, zodat er geregistreerd kan worden wie bepaalde acties uitvoert.

Gebruiker aanmaken

Om een gebruiker aan te maken dien je owner of team leader te zijn. Zie je in de blauwe menu balk geen instellingen staan dan heb je niet de juiste rol om een gebruiker aan te maken.

Ga via instellingen naar gebruikers, hier zie je het gebruikers overzicht. In dit overzicht staan de bestaande gebruikers, de functie (rol) van de gebruiker, het email adres, de status van de gebruiker en de mogelijkheid om te bewerken.

Om een nieuwe gebruiker aan te maken klik je op de oranje knop +gebruiker aanmaken. Je komt in het volgende scherm met invulvelden. Vul de gevraagde gegevens in of selecteer.

Vragen?

Nu weet je óf en hoe je een nieuwe gebruiker aan kan maken. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!