Betalingsgegevens

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit wat je terug kan vinden onder het kopje betalingsgegevens in GoedGepickt. Heb je andere administratieve vragen kijk dan bij deze handleidingen.

Betaalgegevens

Hier staan de gegevens over jouw GoedGepickt account. In welk pakket je zit, de startdatum dat je aan de slag bent gegaan met GoedGepickt en hoelang je contractduur is. Daarnaast je zie het daadwerkelijk aantal bestellingen van deze maand en de aantal verwachtte bestellingen van deze maand. Zo kan je gemakkelijk zien of je nog in het juiste abonnement zit.

Facturen

Ook zie je een overzicht van al je facturen. Wanneer je op het factuurnummer klikt wordt de factuur direct gedownload.

Vragen?

Nu weet je welke informatie je kan vinden onder het kopje betalingsgegevens bij de GoedGepickt instellingen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!