Plan een vrijblijvende online demo

Updated by Marleen

Meer weten over de ins en outs van GoedGepickt? Plan een vrijblijvende en persoonlijke online demo in. In iets meer dan één uur tijd laat een GoedGepickt medewerker je zien hoe GoedGepickt het beste in jouw organisatie toegepast kan worden. Via de website van GoedGepickt kan je gemakkelijk een vrijblijvende demo inplannen.

Hoe plan je een persoonlijke demo in?

Stap 1 - Ga naar www.goedgepickt.nl

Stap 2 - Klik rechts boven in op de oranje knop ''Plan vrijblijvende demo''.

Stap 3 - Kies een datum en tijd die voor jou het beste uitkomt.

Stap 4 - Als je een datum en tijd hebt gekozen klik je op ''Bevestigen''. Zodra je daar op klikt kom je op de pagina waar jij je contactgegevens en overige informatie in kan vullen. Hoe meer informatie vooraf bij ons bekend is hoe gerichter wij de demo kunnen geven.

Stap 5 - Klik op ''Afspraak plannen''. Wij sturen je een e-mail met de afspraakbevestiging en een link die je kan gebruiken om online deel te nemen aan de demo.

Stap 6 - De demo; Een van onze GoedGepickt collega's bereid de afspraak voor en zit op de afgesproken tijd voor je klaar. Wanneer je op de link uit de mail klikt kom je in de online omgeving. Via deze verbinding kan er met elkaar gesproken worden en is het beeld zichtbaar.

Vragen?

Heb je nog vragen voor of over de demo? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Komt de geplande demo toch niet uit? Laat het ons even weten, dan kunnen we een nieuwe afspraak inplannen.