QLS Pakketdienst koppelen

Updated 4 weeks ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit hoe je QLS Pakketdienst koppelt als verzendprovider in GoedGepickt. Vervolgens kan je vanuit GoedGepickt automatisch verzendlabels aanmaken en afdrukken. Deze verzendlabels worden automatisch aangemaakt in QLS Pakketdienst met jouw gewenste opties.

Gegevens ophalen

Om de koppeling tussen GoedGepickt en QLS Pakketdienst op te zetten zijn de onderstaande gegevens nodig, zoals:

• E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Bedrijfs - ID
  • Merk - ID

Stap voor stap via QLS Pakketdienst

Plan een afspraak met onze support via het e-mailadres info@goedgepickt.nl voor verdere informatie over jouw gegevens.

QLS Pakketdienst instellen in GoedGepickt

Nadat je alle gegevens hebt verzameld, kunnen we de gegevens gaan invullen in GoedGepickt. Dit doe je door te navigeren naar Instellingen -> Verzendproviders -> Toevoegen. Selecteer hier vervoerder QLS Pakketdienst. Je kan direct alle gegevens invullen die je eerder hebt verzameld met de gewenste overige gegevens.

Onderaan de pagina is het mogelijk om aan te geven voor welke webshop deze verzendprovider gebruikt moet worden. Heb je 1 webshop? Dan is deze mogelijkheid er niet en wordt de verzendprovider automatisch aan jouw huidige shop gekoppeld.

Heb je meerdere webshops en wil je dezelfde gegevens gebruiken? Dan dien je deze gegevens voor elke QLS Pakketdienst + Webshop combinatie in te vullen.

Vragen?

Nu weet je hoe je QLS Pakketdienst koppelt als verzendprovider in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!