Inloggen

Updated by Marleen

In deze handleidingen leggen we je uit op welke manieren je in kan loggen in GoedGepickt. Elke gebruiker dient een eigen account te hebben in GoedGepickt, zodat er geregistreerd kan worden wie bepaalde acties uitvoert.

Waarom inloggen?

Via GoedGepickt beheer je alle gegevens vanuit de cloud in onze beveiligde omgeving. Daarom dien je op een beveiligde omgeving in te loggen om bij jouw gegevens te kunnen. Deze gegevens kunnen enkel bekeken worden met jouw logingegevens.

Hoe kan je inloggen?

Inloggen doe je altijd via https://account.goedgepickt.nl/. Er zijn 2 manieren waarop je in kan loggen; handmatig inloggen of doormiddel van een QR-code scan.

Handmatig inloggen

Het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord is handmatig inloggen. Je logt hier in met de verkregen gebruikersnaam en wachtwoord. Houdt deze gegevens privé en deel deze met niemand! Ook vanuit GoedGepickt-medewerkers wordt nooit om wachtwoorden gevraagd.

QR-code scannen

Wil je snel inloggen zonder je gegevens steeds te hoeven typen? Dan kan je gebruik maken van een QR-code met hierin een unieke waarde. Hierdoor kan je met 1 scan inloggen, dat werkt nog sneller! Je klikt op de knop Scan QR code op de login pagina. Scan direct de QR-code met de 2D barcode-scanner. Deze dient aangesloten te zijn op jouw computer.

Ben je op zoek naar een 2D barcodescanner? Bekijk dan de barcodescanners in onze webshop.
QR-code genereren

Volg onderstaande stappen om een QR-code te genereren waarmee je kunt inloggen. Deze QR code is account gebonden en elk account heeft een unieke QR code.

• Klik rechtsboven op je profielfoto
  • Er verschijnt een dropdown menu
  • Klik op Mijn profiel
  • Klik vervolgens rechts bovenin op QR login code
  • Vervolgens verschijnt er een pop-up met de knop Download QR-code
  • Deze QR-code kan je printen op normaal of sticker papier en op een handige maar veilige plek bewaren, zoals een sleutelhanger, telefoonhoesje, badge, etc.
LET OP: Door het scannen van de QR-code kan je direct inloggen in jouw account. Als iemand anders deze QR-code gebruikt logt diegene in met jouw gegevens & voert hij acties uit onder jouw naam. Het is altijd mogelijk een nieuwe QR-code te genereren. De oude QR-code vervalt direct.

Wachtwoord vergeten?

Kan je niet inloggen omdat je het wachtwoord bent vergeten of de QR-code beschadigd is. Dan kan je via de link wachtwoord vergeten een nieuw wachtwoord opvragen. Vul het e-mailadres van je account in en je ontvangt een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Vragen?

Nu weet je welke manieren er zijn om in te loggen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!