Notificatie bij product onder voorraaddrempel

Updated by Stan

Wens je een notificatie (systeembericht + e-mail) te krijgen op het moment dat een product onder jouw gewenste voorraaddrempel komt? Dan is dat vanaf nu mogelijk in GoedGepickt. Middels onderstaande stappen stel je dit in. Door onderstaande functionaliteit te gebruiken word je tijdig op de hoogte gebracht van producten die bijna uitverkocht dreigen te raken & voorkom je dus lege schappen / nee-verkopen.

Handig om te weten

Je ontvangt 1 keer een (systeem)bericht als je product onder de voorraaddrempel is gekomen door een mutatie. Op het moment dat de productvoorraad boven de voorraaddrempel komt, wordt de notificatie 'gereset' en ontvang je weer een notificatie als deze onder de drempel komt.
Systeemberichten worden elke 15 minuten verstuurd per e-mail naar het e-mailadres van jouw profiel, indien je dit actief hebt. Of je berichten per e-mail wenst te ontvangen, stel je per gebruiker in op de profielpagina.

Aan de slag!

Stap 0 - Zorg er voor dat jouw producten de gewenste voorraaddrempel hebben ingesteld. Dit kan je per product instellen of in bulk via een een Excel producten-import.

Stap 1 - Navigeer naar Instellingen -> Bedrijfsinstellingen -> Onder de tab "Voorraad instellingen" zie je een instelling: "Ontvang een notificatie indien producten onder de voorraaddrempel komen". Zet deze op "Dagelijks (om 07:00u)" of "Direct een notificatie ontvangen (1 x per 5 minuten)"

Stap 2 - Navigeer naar Instellingen -> Gebruikers -> Klik een betreffende gebruiker aan -> Zet de instelling "Ontvang een systeembericht als producten onder de voorraaddrempel zijn gekomen." aan.

Klaar! Vanaf nu ontvang je systeemberichten indien producten onder de voorraaddrempel komen.