Inkoopbestelling aanmaken voor externe bestelregels

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je een nieuwe inkoopbestelling aan kan maken voor externe bestelregels. Voor meer uitleg over het aanmaken van inkoopbestellingen in het algemeen en externe producten zijn aparte handleidingen.

Hoe maak je een inkoopbestelling voor externe bestelregels?

Het aanmaken van een inkoopbestelling voor externe bestelregels, doe je vanuit de bestelling zelf. Je gaat naar de bestelling waarvoor je een inkoopbestelling voor externe bestelregels wilt aanmaken. In de bestelling klik je op de drie puntjes naast "Bestelgegevens". Er verschijnt nu een menu waarin je kunt kiezen voor de optie Maak inkoopbestelling van externe producten:

Er wordt nu een concept inkoopbestelling voor de externe producten aangemaakt. Via de pop-up die verschijnt, kun je ervoor kiezen direct naar het overzicht van concept inkoopbestellingen te gaan of verder te gaan in de bestelling.

Vragen?

Nu weet je hoe je een inkoopbestelling voor externe bestelregels aan kunt maken. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?