Waar vind ik mijn webshop UUID?

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit hoe je bestellingen in GoeGepickt kunt toevoegen via de API. Als je bestellingen wilt toevoegen in GoedGepickt via de API, bijvoorbeeld als jouw webshop platform geen webhooks ondersteunt of je een custom webshop hebt, dan doe je dat door in je request het webshop UUID mee te sturen. Je kan deze op verschillende manieren ophalen.

Via de GoedGepickt omgeving

Je kan het webshop UUID vinden door in te loggen in GoedGepickt, te navigeren naar Instellingen -> Webshops -> klik op de betreffende webshop. Je ziet nu in de URL de betreffende UUID staan achter webshops/edit/ in je URL balk.

Via de GoedGepickt API

Tevens is het mogelijk om via de API alle webshops uit het account op te halen via het endpoint /webshops.

- GoedGepickt Postman documentatie - www.goedgepickt.dev

Vragen?

Nu weet je hoe je bestellingen in GoeGepickt kunt toevoegen via de API. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!