Waar vind ik mijn webshop UUID?

Updated 6 months ago by Stan Janssen

Als je bestellingen wilt toevoegen in GoedGepickt via de API, bijvoorbeeld als jouw webshop platform geen webhooks ondersteunt of je een custom webshop hebt, doe je dat door in je request het webshop UUID mee te sturen.

Je kan het webshop UUID vinden door in te loggen in GoedGepickt, te navigeren naar Instellingen -> Webshops -> klik op de betreffende webshop. Je ziet nu in de URL de betreffende UUID staan achter webshops/edit/ in je URL balk.