Varianttitel als attribuut importeren bij product vanuit Lightspeed

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit hoe je varianttitel als attribuut kan importeren bij een product vanuit lightspeed.

Verkoop je in Lightspeed producten met varianten? Bijvoorbeeld een T-shirt met de variant S, M, L en XL? Dan is het mogelijk om per product de variant titel te importeren als een productattribuut.

Instellen van deze optie

Navigeer in GoedGepickt naar Instellingen -> Webshops -> Klik je Lightspeed webshop open en selecteer onder Koppeling webshop bij Variant titel als productoptie: Ja.

Sla hierna je instellingen pagina op, door onderaan op de oranje knop Opslaan te klikken.

Producten opnieuw importeren / bijwerken

Nadat je hebt opgeslagen, klik je op dezelfde pagina enkel een vinkje aan bij Attributen en daarna klik je op Producten importeren.

Binnen enkele ogenblikken start de productimport en wordt de varianttitel bij je producten ingeladen. Het importeren kan, afhankelijk van het aantal producten, enige tijd in beslag nemen. Wees geduldig.

Vragen?

Nu weet je hoe je varianttitel als attribuut kan importeren bij een product vanuit lightspeed in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!