Webhooks in WooCommerce

Updated 4 months ago by Stan Janssen

Webhooks in WooCommerce worden automatisch aangemaakt bij het koppelen van jouw webshop. Met deze webhooks is het mogelijk om realtime bestellingen aan te maken in GoedGepickt en bij te werken indien bijvoorbeeld de bestellingstatus wijzigt.

Webhooks opnieuw aanmaken

Indien je wenst dat de webhooks opnieuw worden aangemaakt, kan je dat doen door te navigeren naar Instellingen -> Webshops -> Klik op je WooCommerce-webshop -> Klik onder de Webhooks op Webhooks (her)genereren:

Binnen enkele ogenblikken wordt de webhook automatisch aangemaakt in jouw WooCommerce-webshop.