KeenDelivery koppelen

Updated 4 weeks ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit hoe je KeenDelivery koppelt als verzendprovider in GoedGepickt. Vervolgens kan je vanuit GoedGepickt automatisch verzendlabels aanmaken en afdrukken. Deze verzendlabels worden automatisch aangemaakt in KeenDelivery met jouw gewenste opties.

Let op; deze koppeling werkt alleen als je een eigen contract hebt met KeenDelivery. Heb je nog geen contract met KeenDelivery? Neem dan contact op met hun sales afdeling.

Gegevens ophalen

Om de koppeling tussen GoedGepickt en KeenDelivery op te zetten heb je een aantal gegevens nodig. Zoals:

• API sleutel
  • Track&trace notificatie BCC

Deze kun je opvragen in jouw KeenDelivery account.

Stap voor stap via KeenDelivery

Stap 1 - Klik rechts boven aan op ''inloggen''.

Stap 2 - Ga daarna naar Mijn Profiel.

Stap 3 - Hier zie je de API Key staan. Kopieer deze voor de volgende stappen.

KeenDelivery instellen in GoedGepickt

Nadat je alle gegevens hebt verzameld, kunnen we de gegevens gaan invullen in GoedGepickt. Dit doe je door te navigeren naar Instellingen -> Verzendproviders -> Toevoegen. Selecteer hier vervoerder KeenDelivery. Je kan direct alle gegevens invullen die je eerder hebt verzameld met de gewenste overige gegevens.

Onderaan de pagina is het mogelijk om aan te geven voor welke webshop deze verzendprovider gebruikt moet worden. Heb je 1 webshop? Dan is deze mogelijkheid er niet en wordt de verzendprovider automatisch aan jouw huidige shop gekoppeld.

Heb je meerdere webshops en wil je dezelfde gegevens gebruiken? Dan dien je deze gegevens voor elke KeenDelivery + Webshop combinatie in te vullen.

Vragen

Nu weet je hoe je KeenDelivery koppelt als verzendprovider in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!