Markeer Shopify bestellingen met gepauzeerde bestelregels als in de wacht

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit wat de instelling "markeer bestellingen met gepauzeerde bestelregels als in de wacht" doet.

Gepauzeerde bestelregels in Shopify

In een Shopify webshop komt een klant na het plaatsen van de bestelling en betaling op een "thank you" pagina. Hier kan de klant eventueel nog een product toevoegen en nogmaals betalen. In Shopify wordt dit laatste product vervolgens aan de bestaande bestelling toegevoegd.

Om ervoor te zorgen dat de volledige bestelling in GoedGepickt komt, ook als de klant na betaling nog een product bijbesteld hebben wij een instelling voor Shopif shops ontwikkelt. Deze instelling zorgt ervoor dat wanneer de bestelling in Shopify nog bijgewerkt kan worden door de klant, de bestelling in GoedGepickt onder de status "in de wacht" wordt geplaatst.

Waar vind ik deze instelling?

Deze instelling vind je in GoedGepickt via Instellingen > Webshops > selecteer jouw Shopify webshop > scroll naar de kop "Kopppeling webshop > hieronder vind je de instelling en kun je hem aan of uitzetten.

Vragen?

Nu weet je wat de instelling "markeer bestellingen met gepauzeerde bestelregels als in de wacht" doet en hoe je deze aan of uit kan zetten. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!