Retourinstellingen pagina

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we je uit welke instellingen je terug kan vinden voor retouren en wat deze inhouden.

Retourinstellingen

Als je in het menu op Instellingen klikt kom je in het instellingen overzicht. Hier staat het blok Retourinstellingen tussen. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina om retourinstellingen aan te passen.

Retourfunctionaliteit inschakelen

Wanneer je de retourenfunctionaliteit hebt geactiveerd verschijnen er andere instellingen die gebruikt kunnen worden voor retouren.

Standaard terug op voorraad boeken

Instelling staat aan - het terug op voorraad boeken van retouren staat standaard op ja.

Instelling staat uit - het terug op voorraad boeken van retouren staat standaard op nee.

Je kunt tijdens het verwerken van een specifieke retour altijd een andere keuze maken dan de standaard ingestelde instelling.

Retour redenen

Wil je standaard redenen invoeren voor het verwerken van je retourproducten? Dan kan je deze hier aanmaken. Klik op + voeg retour reden toe en vul een reden in. Vervolgens kan je meerder redenen toevoegen. Wil je de volgorde aanpassen? Dat kan je doen door de rijen te verslepen. Ook kan je een reden aanpassen of verwijderen.

Vragen?

Nu weet je welke retourinstellingen ingesteld kunnen worden. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!