GoedGepickt op een iPad

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen wij uit waarom wij het gebruik van een iPad niet direct aanraden.

Webapplicatie vs mobiele app

Het eerste wat belangrijk is om te weten dat GoedGepickt een webapplicatie is. Gebouwd om online te gebruiken in een webbrowser. Daarnaast is er nog een mobiele app, deze is te gebruiken op een mobiel apparaat (zoals een telefoon of Zebra TC21) en te gebruiken om papierloos te picken. De mobiele app is extra en geen vervanging voor de webapplicatie.

Minimale schermbreedte

Vervolgens is voor het gebruik van GoedGepickt als webapplicatie een minimale schermbreedte van 1024px noodzakelijk. Deze melding verschijnt ook op een computer wanneer het formaat van de browser te smal is. Dit heeft te maken met de vele informatie die in de tabellen staan. Wanneer we dit zouden schalen komt de informatie onder elkaar te staan waardoor het niet meer past / duidelijk is. Wanneer je een iPad hebt die dit formaat ondersteund kan je dit gebruiken.

Ervaring met gebruik iPad

Zelf hebben wij geen ervaring met het gebruik van GoedGepickt op een iPad, ook omdat je hier niet direct een barcodescanner aan kan koppelen. Daarnaast is GoedGepickt ook niet getest voor gebruik op een iPad waardoor er de mogelijkheid bestaat dat de gebruikerservaring niet optimaal is. Daarom raden wij aan gebruik te maken van een computer en/of laptop. Het staat je natuurlijk vrij om van een iPad gebruik te maken, hierbij raden wij wel aan van te voren te controleren of GoedGepickt hierop te gebruiken is omdat niet iedere iPad het aantal pixels ondersteund.

Vragen?

Nu weet je waarom wij het gebruik van een iPad voor de GoedGepickt applicatie niet direct aanraden. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!