Bestelregels backorders deels versturen

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je bestelregels van een backorder deels kunt versturen. Het is in GoedGepickt mogelijk om handmatig een bestelling met regels in backorder op te splitsen. Hiermee kan de bestelling toch deels verzonden worden. De instelling Bestelregel splitsen toestaan voor backorder hoeft niet aan te staan, en je kunt wanneer nodig deze knop gebruiken.

Hoe verstuur je backorder bestelregels handmatig?

Wanneer een bestelling in backorder staat, is het mogelijk om handmatig de regel te splitsen indien er deels wel voorraad aanwezig is.

Om dit te doen, ga je eerst naar de betreffende bestelling in GoedGepickt. Om de producten op voorraad alvast te kunnen picken en versturen, druk je op de knop "Producten op voorraad splitsen".

Wanneer je dit hebt gedaan, zie je dat de bestelregels gesplitst zijn en alleen de producten die niet op voorraad zijn nog in backorders staan. Vervolgens klik je op de knop "Producten op voorraad nu picken", om de bestelling pickbaar te maken.

Zodra je dit hebt gedaan, kun je de producten op voorraad picken en versturen.

Vragen?

Nu weet je hoe je bestelregels van een backorder deels kunt versturen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!