Leverancier toevoegen

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit hoe je een nieuwe leverancier toevoegt in GoedGepickt.

Nieuwe leverancier toevoegen

Ga via het menu (blauwe balk) naar Leveranciers. Vervolgens kom je op de Leverancier overzicht pagina uit en zie je links boven in de pagina de knop + Leverancier toevoegen staan. Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina waar je de gegevens van de nieuwe leverancier in kan vullen.

Als je al deze informatie hebt in gevuld klik je onderaan de pagina op Leverancier toevoegen en je nieuwe leverancier is toegevoegd aan je lijst!

Leverancier bewerken

Wil je de gegevens bewerken of meer informatie over de velden? Klik dan hier.

Vragen?

Nu weet je hoe je een nieuwe leverancier koppelt in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!