Flespakket koppelen

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je Flespakket koppelt als verzendprovider in GoedGepickt. Vervolgens kan je vanuit GoedGepickt automatisch verzendlabels aanmaken en afdrukken. Deze verzendlabels worden automatisch aangemaakt in Flespakket met jouw gewenste opties.

Gegevens ophalen

Om de koppeling tussen GoedGepickt en Flespakket op te zetten heb je de API key nodig. Deze kun je opvragen via jouw Flespakket account.

Hieronder leggen we je uit waar deze gegevens verzameld kunnen worden, zodat je deze verderop op deze pagina weer kunt gebruiken tijdens het instellen van de koppeling.

Stap voor stap via Flespakket

Stap 1 - Ga in je Flespakket account naar je accountinstellingen via de knop rechtsonderin de pagina.

Stap 2 - Kies voor de tab Mijn webshops.

Stap 3 - Kies bij de gewenste webshop voor Algemeen.

Stap 4 - Onderaan zie je bij API instellingen de API Key staan. Kopieer deze zodat je hem later in GoedGepickt kunt invullen bij het koppelen.

Flespakket instellen in GoedGepickt

Nadat je alle gegevens hebt verzameld, kun je de gegevens gaan invullen in GoedGepickt. Dit doe je door te navigeren naar Instellingen -> Verzendproviders -> Toevoegen. Selecteer hier vervoerder Flespakket. Je kan direct alle gegevens invullen die je eerder hebt verzameld met de gewenste overige gegevens.

Webshops koppelen aan je verzendprovider

Nadat je de koppeling hebt gemaakt, kun je de gewenste webshops koppelen aan je verzendprovider. Hoe je dit precies doet, vind je in onze handleiding Webshops koppelen aan je verzendprovider.

Vragen?

Nu weet je hoe je MyParcel koppelt als verzendprovider in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!