Testen met demo data

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit hoe je GoedGepickt eerst even kunt proberen, zonder de gegevens van je eigen verkoopplatform te gebruiken. Dit kan met behulp van demo data.

Demo data aanzetten

Wanneer je je hebt aangemeld en bent inlogt in GoedGepickt zie je als eerst het dashboard. Daar zie je ook onderstaande tabel: 'Maak je GoedGepickt compleet'. Hier kan je direct aan de slag met het koppelen van je webshop en je producten maar dus ook kiezen voor de oranje knop: 'Demo data aanmaken'.

Wanneer je kiest voor demo data aanmaken worden er verschillende producten, leveranciers en bestellingen aangemaakt. Hiermee kan je doen wat je wilt, het is immers demo data en niet je eigen gegevens. Ben je helemaal overtuigd? Dan kan je met een druk op de knop de demo data verwijderen en aan de slag met het koppelen van je eigen gegevens zoals webshop en vervoerder.

Vragen?

Nu weet je dat je eerst even kan testen met demo data en daarna aan de slag kan met je eigen gegevens. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!