Hoe koppel ik een verkoopplatform?

Updated 1 month ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit hoe je een verkoopplatform koppelt aan het GoedGepickt account. Ga naar Instellingen > Webshops

Webshop overzicht

Hier vind je een overzicht van verschillende bestaande verkoopplatformen. Aan de bolletjes Actief en Verbonden kan je zien of de koppeling wel of niet werkt.

• Staat er een rood bolletje bij actief dan kan je deze zelf activeren door een verkoopplatform te bewerken.
  • Staat er een rood bolletje onder Verbonden dan is er iets veranderd in je koppeling gegevens en dien je deze opnieuw in te voeren óf is er een storing bij de verkooppartij. Controleer eventueel op storingen bij je verkooppartner.

Verkoopplatform toevoegen

Om je eerste of nieuwe verkoopplatform te koppelen klik je op de oranje knop Koppel webshop, rechts in het scherm.

Op de volgende pagina staan de verschillende verkoopplatformen welke te koppelen zijn met GoedGepickt. Via deze pagina vind je meer informatie per verkoopplatform zoals welke gegevens je nodig hebt om de koppeling te maken.

Als je jouw verkoopplatform hebt gekozen, klik je op volgende. Hier dien je de gevraagde gegevens in te vullen.

Je komt daarna op een pagina waar je jouw platform details invult. Vervolgens klik je door op volgende om hier de gegevens in te vullen van jouw webshop en heb je de laatste controle voor het toevoegen en rond je jouw koppeling af!

Vragen?

Nu weet je hoe je een verkoopplatform koppelt aan GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!