Instellen welke attributen je op de pakbon wilt weergeven

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je webshopspecifiek kunt instellen welke attributen je op de pakbon wilt weergeven.

Productattributen

In GoedGepickt kun je (mits ondersteund door het verkoopplatform) via Instellingen > Webshops > selecteer jouw webshop en scroll naar de kop Koppeling webshop instellen of je de productattributen al dan niet wilt importeren.

Productattributen op de pakbon tonen

Als je de productattributen hebt geïmporteerd in GoedGepickt, worden deze ook standaard op de pakbonnen weergeven. Je kunt indien gewenst een keuze maken welke productattributen je wel en welke je niet wilt tonen. Om dit in te stellen doe je het volgende:

1. Ga in GoedGepickt naar Instellingen
  2. Kies hier voor Pakbonnen
  3. Selecteer bovenin het scherm voor welke webshop je de getoonde attributen op de pakbon wilt instellen.
  4. Ga naar de instelling Specifieke productattributen weergeven op pakbon en vul hier de attributen in welke je wel op de pakbon wilt terugzien.
    Als je meerdere productattributen op de pakbon wilt weergeven, dan vul je deze in gescheiden door een komma (,).
    Vul je hier niets in, dan worden alle productattributen op de pakbon weergeven.

Vragen?

Nu weet je hoe je webshopspecifiek kunt instellen welke attributen je op de pakbon wilt weergeven. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!