Handmatig bestellingen aanmaken

Updated 1 month ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit hoe je handmatig bestellingen aanmaakt in GoedGepickt.

Nieuwe bestelling aanmaken

Als je links in de blauwe kolom naar Bestellingen gaat kom je op deze pagina terecht. Als je dan helemaal bovenaan op +Nieuwe bestelling aanmaken klikt kom je op de volgende pagina terecht:

Hier kan je de Algemene gegevens van de bestelling inzetten zoals:

• Bestelnummer (verplicht)
  • Webshop (verplicht)
  • Klant selecteren

Je hebt ook het kopje Factuurgegevens, hier zet je alle gegevens van waar de factuur naar toe moet.

Ernaast heb je nog een kopje Verzendgegevens, hier zet je de gegevens in van waar de bestelling naar toe moet. Zijn deze gegevens hetzelfde als de factuurgegevens dan kan je doormiddel van de knop rechts bovenin de gegevens kopiëren.

Onderaan de pagina staan nog 2 kopjes Bestelnotitie en Interne notitie, hier kan je een notitie inzetten over de bestelling. Een bestelnotitie wordt op de pakbon getoond en een interne notitie wordt alleen in GoedGepickt weergegeven.

Als je alles hebt ingevuld klik je onderaan op Opslaan + verder naar producten toevoegen.

Pick-Ze!

Vragen?

Nu weet je hoe je een bestelling handmatig in GoedGepickt aanmaakt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!