WooCommerce: veel voorkomende foutmeldingen

Updated by Marleen

Problemen met de koppeling van WooCommerce? In deze handleiding leggen we de meest voorkomende foutmeldingen uit.

Veelvoorkomende foutmeldingen

Foutmelding: "401 woocommerce_rest_cannot_view"

• Vertaling: Je kunt deze gegevensbron niet bekijken.
  • Oorzaak: Er is een fout met de API sleutel. Hierdoor kan de data niet worden opgehaald.
  • Oplossing: Je dient een nieuwe API sleutel te genereren via WooCommerce en de koppeling in GoedGepickt aanpassen met de nieuwe sleutel (Let op: de huidige koppeling aanpassen, niet verwijderen). Voor meer informatie over de koppeling met WooCommerce kan je deze helppagina raadplegen.

Fout: Bestelling wordt "onterecht" aangepast / er worden dubbele bestelnummers geimporteerd

• Oorzaak: In WooCommerce is het mogelijk om zelf het startnummer voor bestelnummers te kiezen. Is dit ooit aangepast en/of in het verleden een backup teruggezet dan kan het op een gegeven moment zo zijn dat er dubbele bestelnummers ontstaan.
  • Oplossing: Pas de instelling voor het startnummer van bestelnummers aan naar een beginwaarde die nog niet eerder is voorgekomen.

Vragen?

Zie jij een foutmelding die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!