Gebruiker toegang geven tot specifieke webshops

Updated by Stan

Op het moment dat je een nieuwe webshop toevoegt aan GoedGepickt, dien je elke gebruiker toegang te geven tot de webshops alvorens alle bestellingen inzichtelijk zijn. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde gebruikers bestellingen van webshop A te laten verwerken en bijvoorbeeld niet van webshop Z.

Gebruiker rechten geven tot webshop(s)

Je kan per gebruiker aangeven tot welke webshop diegene toegang heeft. Dit doe je door te navigeren naar Instellingen -> Gebruikers -> Klik de betreffende gebruiker aan.

Hier selecteer je alle webshops waar de gebruiker toegang tot nodig heeft:

Na een pagina refresh heeft de gebruiker toegang tot de geselecteerde webshops.