QLS zendingen automatisch updaten dmv webhooks

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je QLS zendingen automatisch kunt laten updaten door middel van webhooks in GoedGepickt.

Automatisch QLS zendingstatus bijwerken

De status van QLS zendingen wordt niet automatisch ge-update in GoedGepickt. Wanneer je dit toch graag wilt, is het mogelijk de zending status te laten bijwerken door middel van webhooks.

Hoe stel je de webhooks in?

Om de status van de QLS zendingen door middel van webhooks automatisch te laten bijwerken volg je de volgende stappen:

1. Ga eerst in GoedGepickt naar Instellingen > Verzendproviders > selecteer jouw QLS verzendprovider.
  2. Hier kopieer je de URL onder de kop Configuratie (Standaard) bij Zending status webhook URL.
  3. Ga dan naar jouw QLS portaal en vul hier de URL die je vanuit GoedGepickt hebt gekopieerd in.

Vragen?

Nu weet je hoe je QLS zendingen automatisch kunt laten updaten door middel van webhooks in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!